fbpx
Referentie: 56

Landelijk gelegen half open bebouwing met dubbele garage op 764m² grond te Geluwe

Verkocht

Beschrijving

Landelijk gelegen woning met dubbele garage, op een perceel van 764m² te Geluwe

Deze prachtige landelijk gelegen woning biedt een unieke kans voor liefhebbers van rust en natuur. Gelegen op een ruim perceel van 764m², omgeven door groen en een schilderachtige omgeving, biedt deze woning een oase van sereniteit en privacy.

Bij het betreden van de woning valt direct op dat deze instapklaar is. De hal verwelkomt u met een warme en uitnodigende sfeer.

Verdergaand hebben we de comfortabele woonkamer met salon en natuurlijke lichtinval. Let op het zicht over de velden.

De keuken is volledig uitgerust met alle apparatuur en biedt de nodige werk- en opbergruimte. Vanuit de keuken heeft u directe toegang tot het terras, waar u kunt genieten van de frisse lucht en het prachtige uitzicht op de tuin. Tevens zijn er zonnepanelen en een regenput van 10.000l aanwezig (alsook steenput).

De badkamer, welke is ingericht, bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping, samen met het toilet en de kelder.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, elk met voldoende opbergruimte en ramen die een overvloed aan natuurlijk licht binnenlaten. De badkamer is voorzien van een ligbad/douche, een wastafel en bergkasten. Hier kunt u heerlijk ontspannen na een lange dag.

De woning beschikt ook over een dubbele garage, ideaal voor het veilig opbergen van uw voertuigen en het creëren van extra opbergruimte. De oprit biedt voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto’s.

De tuin rondom de woning is een waar paradijs voor natuurliefhebbers. Met een oppervlakte van 764m² heeft u volop ruimte om te genieten van buitenactiviteiten, tuinieren of gewoon ontspannen in alle rust.

Deze landelijk gelegen woning biedt een idyllische leefomgeving weg van de drukte van de stad, maar toch dicht bij alle voorzieningen. Met gemakkelijke toegang tot de snelweg en nabijgelegen dorpen en steden, bent u altijd goed verbonden.

Als u op zoek bent naar een instapklare woning met veel ruimte, privacy en een prachtige landelijke omgeving, dan is deze woning zeker een bezichtiging waard. Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken.

EPC 252 kWh/m² – UC2892266

Gvw – Ag – Gmo – Gvkr – Gvv

Benieuwd naar dit pand of een andere eigendom? www.coventa.be – 051 222 051

Simuleer je rendement of lening voor dit vastgoed

Aankoopprijs

Aankoopkosten

Klik hier om een berekening van de aankoopkosten te maken. U kan het berekende bedrag eventueel nog verhogen met andere kosten zoals bvb bankkosten bij aangaan van een lening.

Totale prijs incl. kosten

Simuleer rendement bij verhuur

Verhuurprijs

€ 

per maand

Netto rendement

%

Opgelet: dit is een inschatting van het rendement. Voor een meer gedetailleerde berekening, gelieve contact op te nemen en wij helpen u graag verder.

Eigen inbreng

Te ontlenen bedrag

Looptijd lening

jaar

Rentevoet

,

%

Maandelijkse aflossing

per maand

Disclaimer: BV VASTGOED COVENTA ® is niet verantwoordelijk voor fouten in deze simulatie, die louter informatief bedoeld is en bijgevolg ook geen juridische waarde heeft.

Om uw gebruikerservaring te verbeteren worden cookies gebruikt op deze website.