fbpx
Referentie: 3

Residentieel gelegen half open bebouwing op 448m² te Izegem

Verkocht

Beschrijving

Deze ruime, doch te moderniseren woning gelegen in een residentiele wijk te Izegem heeft heel wat troeven en vele mogelijkheden.

Bestaande uit: inkomhal met toilet, lichtrijke woonkamer met salon, aparte keuken (mogelijkheid tot samenvoegen) met aansluitende berging en hal. Een eerste slaapkamer en badkamer met een tweede toilet. Garage met technische ruimte en toegang naar de zolder.

Op het verdiep (betonnen roostering), nachthal en 2 ruime kamers, telkens met centrale verwarming. Deze verdieping kan omgevormd worden naar 3 slaapkamers en badkamer, gezien er 2 extra zolderruimtes aanwezig zijn.

Zonnige tuin met oprit en aparte garage

Pluspunten:

+ Rustige centrale ligging.
+ Centrale verwarming.
+ Zolder (dak geïsoleerd).
+ Vele mogelijkheden.

EPC 391 kWh/m² UC2421898

Vg – Wg – Gmo – VKr – Gvv

Simuleer je rendement of lening voor dit vastgoed

Aankoopprijs

Aankoopkosten

Klik hier om een berekening van de aankoopkosten te maken. U kan het berekende bedrag eventueel nog verhogen met andere kosten zoals bvb bankkosten bij aangaan van een lening.

Totale prijs incl. kosten

Simuleer rendement bij verhuur

Verhuurprijs

€ 

per maand

Netto rendement

%

Opgelet: dit is een inschatting van het rendement. Voor een meer gedetailleerde berekening, gelieve contact op te nemen en wij helpen u graag verder.

Eigen inbreng

Te ontlenen bedrag

Looptijd lening

jaar

Rentevoet

,

%

Maandelijkse aflossing

per maand

Disclaimer: BV VASTGOED COVENTA ® is niet verantwoordelijk voor fouten in deze simulatie, die louter informatief bedoeld is en bijgevolg ook geen juridische waarde heeft.

Om uw gebruikerservaring te verbeteren worden cookies gebruikt op deze website.