fbpx

Over Coventa

Residentie Hélène
Klassevolle nieuwbouwappartementen te Dadizele
Te koop
Nieuwbouwwoningen in pastoriestijl te Deerlijk, met garage, staanplaats en tuin!

Vastgoed is iets belangrijks in het leven, laat u bijstaan door onze vertrouwenspersonen. 

Wij proberen voor elk dossier een stap verder te gaan dan anderen, mede daarom is 84% van onze panden verkocht binnen de vooraf afgesproken termijn met onze klant.

Kristof Martin

bestuurder Coventa

Ontmoet Uw Coventa Vertrouwenspersonen

Kristof Martin

Bestuurder
BIV NR 507 522

Dominique Lobbens

Verantwoordelijke Verhuur
BIV nr 202255

Nicolas Saelens

vastgoedbediende

Olivier Roussel

Zelfstandig vastgoedmakelaar
BIV nr 514653

Coventa, wij gaan stappen verder

klanten aan het woord

Beste Kristof, Dominique, en Olivier, Eergisteren is de akte voor verkoop van mijn woning ondertekend. Ik kan voor mij zelf dit hoofdstuk afsluiten, echter niet zonder jullie te bedanken voor jullie tussenkomsten en steun. Vele groeten, Raf V.
Raf V
Gedreven, vlot en correct. Bedankt!
Sammy B
Positieve ervaring met Coventa die zeer professioneel de verhuur regelde. Open en eerlijk contact. Ook grote appreciatie voor snelheid van handelen. Bedankt!
Jurgen R
Ik heb tijdens onze samenwerking Coventa mogen ervaren als een zeer professioneel kantoor: open communicatie, recht door zee en zin voor evolutie om hun dienstverlening doorgedreven te optimaliseren. Aanrader als u zorgeloos vastgoed wenst te (ver)kopen/(ver)huren!
Jens D R
Zeer goede en vlotte service van dit kantoor. Houden je op de hoogte van de toestand en correcte afwikkeling van aankoop. Ook naar verhuur zeer correcte informatie.
Lieve D
Ik heb de verhuur van mijn woning toevertrouwd aan Coventa en ben echt super content. Vlotte correcte service, vriendelijk, eerlijk, open beleid. Ikzelf had geen enkele ervaring met verhuren ed en hun hulp hierbij kwam goed van pas. Hoe kies je een huurder? Wie kan je vertrouwen? Het gaat tenslotte om je eigen huisje hé! Bij Coventa vond ik de juiste partner om dit in volle vertrouwen te doen. Een aanrader!
Kathleen W
verkocht binnen afgesproken termijn
0 %

5/5 Google beoordelingen

Erkend vastgoedmakelaar

Hoe we te werk gaan bij Coventa

Waardebepaling
Vrijblijvende waardebepaling van uw eigendom rekening houdend met de staat, marktconforme data en vergelijkingspunten.
1
Waardebepaling
Vertrouwenspersoon
U krijgt een persoonlijke vertrouwenspersoon toegewezen. Al onze vertrouwenspersonen kennen of onderzoeken samen met u uw regio en staan u juridisch, technisch en administratief bij gedurende het gehele traject van verkoop of verhuur van uw eigendom. Ze zijn in het bezit van een erkend BIV nummer en hebben daarbovenop nog een gespecialiseerde opleiding voor vastgoed verkoop gevolgd.
2
Vertrouwenspersoon
Compleet dossier
U krijgt een gedetailleerd verkoopdossier van uw eigendom. Dit omvat kadastrale gegevens, bodemattest(en), stedenbouwkundige inlichtingen, kadastrale informatie, EPC-attest, elektrische keuring, conformiteitsattest(en) en nog zoveel meer. Geen enkel detail mag verloren gaan want wij willen op elk ogenblik de potentiële kopers volledig kunnen inlichten.
3
Compleet dossier
Publiciteit
Dankzij ons netwerk, kunnen wij uw pand overal publiceren. Elke publiciteit of advertentie wordt door ons op maat gemaakt en aangepast voor o.a. Social Media, etalages, vastgoed websites, diverse media kanalen en huis aan huis brochures.
4
Publiciteit
Potentiële kopers
Wanneer er interesse opduikt, gaan wij heel snel en accuraat te werk. Kandidaat-kopers worden uitgenodigd en warm maar professioneel onthaalt. We zijn punctueel en volgen elk contact vakkundig op. Onze markt- en technische kennis, zorgt er bovendien voor dat we tijdens de bezoeken zelfs kunnen meedenken met de potentiële kopers over mogelijkse renovaties of andere bedenkingen.
5
Potentiële kopers
Beoordeling
Op frequente basis, beoordelen we intern de up’s en downs van uw woning met al onze vertrouwenspersonen samen. Ons teamwork en de kruisbestuiving van onze experten, zorgt vaak voor meer oplossingen en ideeën waardoor we nog beter de verkoopopdracht tot een goed einde kunnen brengen. Elke beoordelingsupdate wordt uiteraard met u gedeeld want dit onderdeel maakt integraal deel uit van onze persoonlijke en resultaatgerichte aanpak.
6
Beoordeling
Onderhandelingen
Met 15 jaar ervaring, is onderhandelen een 2e taal voor ons. We streven er maximaal naar om uw wensen te realiseren. Ook die laatste Euro is immers belangrijk voor u.
7
Onderhandelingen
Verkoopsovereenkomst
De verkoopovereenkomst wordt volgens alle juridische noden en kennis opgemaakt zodoende beide partijen een sluitende overeenkomst ondertekenen, zonder enige zorgen achteraf. Met een eigen juridische dienst in huis, zijn we dan ook uniek in de streek.
8
Verkoopsovereenkomst
Om uw gebruikerservaring te verbeteren worden cookies gebruikt op deze website.